Bonusi spletnih stav

Bonusi spletnih stav

Bonus ob registraciji/začetni bonus

Bonusi so eno od meril, ki jih potencialne stranke uporabljajo za izbiro stavnice. Ti bonusi so vam na voljo od trenutka registracije, v različnih zneskih in pod različnimi pogoji uporabe. Zlasti bonus ob registraciji/začetni bonus je tisti, ki ga stavnice (pobiralnice stav) močno oglašujejo. Začetni bonus je finančni bonus, s katerim oddelek za trženje pobiralnice stav podpira prodaje za potencialne nove stranke. Stranka dobi začetni bonus po prvem pologu. Prvi polog prav tako pomembno vpliva na znesek bonusa, saj se začetni bonus/bonus ob registraciji pogosto izračuna kot odstotni delež prvega pologa do določenega maksimalnega zneska (npr. 50 % bonus od prvega pologa do največ 100 EUR pomeni, da morate položiti 200 EUR, da prejmete najvišji bonus). Temu sledijo tudi pogoji uporabe, ki so sestavni del vsake ponudbe bonusa. Ti navajajo najmanjše kvote, število tekem, večkratnike pologa ali bonusa, ki jih mora promet preseči in drugo ... izpolnjevanje teh pogojev je potreben predpogoj, ki ga mora stranka izpolniti, da lahko v celoti uporabi bonus in še posebej, da ga lahko pridobi. Včasih se ti bonusi pojavijo tudi v življenjskem ciklu igralčevega računa; ti se nato imenujejo bonusi za osvežitev.

Stave brez tveganja

Nekatere stavnice ponujajo klasične stave brez tveganja kot začetni bonus; te se včasih imenujejo brezplačne stave, free bets. To pomeni, da se določen znesek, naveden kot brezplačna stava, vrne na igralčev račun, tudi če je stava izgubljena. Brezplačne stave so priljubljene tudi med različnimi športnimi dogodki in se ponujajo ne samo novim, temveč tudi obstoječim strankam. Klasični bonusi in brezplačne stave so redno na voljo, odvisno od izpolnjevanja pogojev za promet na stavah, števila tekem ali drugih koeficientov zvestobe. Drugi ponujeni bonusi pogosto vključujejo bonuse za rojstni dan ali ob obletnici registracije, vse to je odvisno od pravil posamezne stavnice.

Drugi bonusi stavnic

Eden poseben bonus, ki se pogosto pojavlja v ponudbi pobiralnic stav in njihovih oddelkov za trženje, je bonus za uspešno preverjanje stranke; to se opravi po registraciji kot dodatni korak, ki motivira stranke, da preverijo svojo identiteto in lahko tako v celoti koristijo storitve izbrane stavnice.

Eden pomembnih vidikov, povezanih z bonusi z vidika stranke, so pogoji za pridobitev bonusa. Treba je pravilno določiti odstotno vrednost bonusa na podlagi vrednosti pologa, najvišje vrednosti bonusa in pogojev prometa - ki se lahko pojavijo kot najmanjša stavna kvota, število tekem ali časovna omejitev za izkoristek bonusa.

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam