Recept za uspešne stave

Recept za uspešne stave

Zapomnite si, da je zmaga vedno pomembnejša od stave. Mnogo igralcev stav igra redno, v nekaterih primerih celo stalno, saj na spletne stave ne gledajo samo kot na način zaslužka, ampak kot na strast, zabavo, prostočasno dejavnost in način sproščanja. Vendar pa je to napaka! Če seveda želite vaš dobiček od stav dvigniti na najvišjo možno raven.

Rekreativni igralci stav

Če porabite nekaj denarja na sprostitev v obliki stave, je seveda povsem v redu. Na splošno ta oblika kockanja ponuja določeno, sicer majhno, priložnost za hiter zaslužek velike količine denarja, vendar pa se temelji uspeha skrivajo v odličnem razumevanju določenega športa, na katerega se igralec stav osredotoči. Samo v tem primeru se lahko kosate s kvotami sprejemalcev stav in upate, da boste intuitivno upoštevali tudi druge vidike, ki jih rekreativni igralci stav pogosto spregledajo. V nasprotnem primeru obstaja tveganje stalnega izgubljanja, in v primeru razsipnega upravljanja z denarjem celo težave, povezane s kockanjem.

Lastnosti uspeha

Potrebujemo veliko mero potrpežljivosti, časa, kapitala, matematičnega znanja, informacij s sveta športa in določen cilj z načrtom za njegovo uresničitev. Tipičen rekreativni igralec stav se teh zahtev zaveda. Vendar pa se mu zdijo pogosto sekundarnega pomena oz. nepomembne.

Od rekreativnega igralca stav do profesionalca

Zelo koristno je, če imate poglobljeno znanje danega športa, v nekaterih primerih je to celo potrebno. Glavni razlog se skriva v tem, da ima na ta način resen igralec stav možnost učinkovite izmenjave informacij s profesionalnimi igralci stav (vplačniki) iz drugih športnih področij in sodelovanja z njimi na podlagi svojega pozitivnega slovesa v zaprtih in odprtih forumih, blogih, športnih skupinah itn. Poleg namenskih finančnih sredstev, zanesljivih informacij in virov informacij je zelo pomemben dejavnik tudi potrpežljivost. Konec koncev vsi poznamo pregovor: Potrpežljivost je mati modrosti! In to še posebej velja za svet stav.

Obstaja veliko kombinacij profesionalnih igralcev stav. V nekaterih primerih se oblikujejo takoj na začetku prek zanesljivih pravil, ki so omenjena zgoraj. V drugih primerih so se učili iz lastnih napak in postopoma postali profesionalci, čeprav so začeli kot rekreativni igralci stav. Seveda je razvoj vsakega igralca stav individualen in njihov življenjski cikel ter razvoj njihovega upravljanja proračuna in/ali psihološkega stanja nikoli ni linearna zadeva. Ravno nasprotno, če nekoliko poenostavimo, lahko to predstavimo kot sinusoido ali krivuljo, ki zajema razvoj cen blaga, menjalne tečaje in indekse.

Za konec še nekaj stavniških nasvetov

  • Čakajte na dobro priložnost, katero prepoznate vi ali zanesljiv vir
  • Najdite vrednost in jo izkoristite v svoj prid!
  • Vodite lastno statistiko, tako da se lahko bolje odzovete na trenutno stanje in pridobite pomenljive zaključke. Po potrebi prilagodite svoj proračun, cilj ali načrt
  • Ne verjemite na slepo množicam ali »javnim namigom«
  • VEDNO imejte v mislih, da je izogibanje izgubi = zmaga
Share on
Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam