Omejena odgovornost

Omejena odgovornost

Ta informacijski portal ponuja javno dostopne informacije o priložnostih za spletne stave, najnovejših stavnih ponudbah in pogojih v priljubljenih stavnicah, vendar pa ne ponuja neposrednih možnosti za stave na športne in druge dogodke. Nismo niti stavnica niti upravljavec igralnice.

Naš cilj je zagotovitev visoko kakovostne vsebine in posredovanje javno razpoložljivih informacij z različnih spletnih strani na enem mestu. Ker nimamo nobenega vpliva na te vire, ne dajemo nobene garancije za aktualnost tovrstne vsebine, njeno natančnost ali možne napake.

Kot upravljavci tega portala nismo odgovorni za morebitne izgube, ki lahko nastanejo pri stavah v oglaševanih stavnicah. Upoštevati morate, da so vsa vodila, nasveti, analize tekem in drugi prispevki stavne skupnosti zgolj subjektivno mnenje in nikoli niso zagotovilo za zmago stave. Omenjeno pri stavah vedno uporabljate na lastno odgovornost. Vse objavljene informacije obravnavajte previdno; ne zagotavljamo za resničnost in ažurnost teh informacij. Če ste prepričani, da vam bodo stave omogočile hiter dobiček, obiščite oddelek za odgovorno igranje iger na srečo in ocenite, ali ste odvisni od stav in iger na srečo.

Share on
Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam